Webdesign

Webdesign

Een website gemaakt voor desktop, tablet en smartphone?

Online aanwezigheid van een bedrijf is cruciaal om bezoekers naar de juiste informatie te leiden. Consumenten gebruiken nu eenmaal sneller het internet om informatie te zoeken over een bepaald product. Daarnaast gaat een groot gedeelte van de bezoekers zelfs zoeken via een tablet of smartphone.
Veel bedrijven in België blijken nog niet geoptimaliseerd te zijn voor smartphones of tablets of hebben zelfs nog geen website. Een goede eerste indruk is daarom nefast voor je bedrijf. Als je bezoeker al na de eerste klik niet de juiste informatie krijgt die hij of zij wenst... wordt er afgehaakt, wat jammer is. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen enerzijds de vormgeving (lees huisstijl) van je bedrijf en anderzijds de content die je plaatst. 
Als webdesigner kan ik je dus helpen met het maken van een website, maar ook bij het maken van een webshop!

Een website project van A tot Z

Bij het maken van een website komen er best wat zaken bij kijken, gaande van je domeinnaam en hosting(webruimte) tot content en afbeeldingen.

Verkennend gesprek

Structuur bepalen

Design en content

Oplevering

Verkennend gesprek

Op basis van een verkennend gesprek zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Heb je reeds een bestaande website, kan deze info gebruikt worden om de nieuwe website op te bouwen. Beginnen we van 0, kan ik helpen met het het bepalen van de huisstijl, maken van een logo, het schrijven van content en het maken van beeldmateriaal om de website te vullen. Het verkennend gesprek is uiteraard vrijblijvend en dient om alle opties te bekijken.

Structuur bepalen

Indien we in de fase zijn om het project op te starten bepaal ik samen met jou hoe we de website structureel zullen opbouwen. We bepalen welke content er nodig is, welk beeldmateriaal er gebruikt zal worden en hoe we de huisstijl zullen implementeren.

Design en content

Aan de hand van bovenstaande ga ik aan de slag met het maken van een ontwerp. Deze wordt uitvoerig met jou als klant besproken en aangepast waar nodig. Wanneer het design is goedgekeurd ga ik verder met het implementeren van alle content. Ook zal er standaard zoekmachineoptimalisatie worden toegepast, wat de zoekresultaten in Google zal bevorderen.

Wanneer er dieper in moet worden gegaan op SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) werk ik samen met externe partijen.

Oplevering

Als we werken op een nieuw domein, wordt er achter een log-in gewerkt, zodoende dat wanneer de website klaar is, meteen live kan gezet worden. Indien er gewerkt wordt met een bestaande website, wordt de website eerst op een afgeschermde locatie gebouwd die niet zichtbaar is voor de bezoeker, wanneer de website klaar is, zal deze verhuisd worden naar het correcte domein.

Ondersteuning of eigen beheer?

Elke website wordt gebouwd met een betrouwbaar CMS systeem wat het mogelijk maakt om eenvoudig de content te wijzigen, op elk moment en op elk toestel. Ik voeg een profiel toe die jou als gebruiker de mogelijkheid geeft om de zaken achteraf zelf in handen te nemen. Uiteraard kan ik, indien de klant dit wenst, de ondersteuning zelf bieden, ook al gaat het maar om een minimale tekstaanpassing.
+32 (0)472 73 72 01
Copyright 2020 © • Carl Francois • Graphic & Web Design
pencilthumbs-uplist